Αρχική Σελίδα

Fantac Culture Development Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Το Fantac είναι ιαπωνική επενδυμένη επιχείρηση που αρχικά εισήγαγε τα έγγραφα φωτογραφιών στην κινεζική αγορά και καθιέρωσε το εργοστάσιό της στην πόλη του Ναντζίνγκ. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα έγγραφα φωτογραφιών Inkjet, ενισχύοντας τα έγγραφα, τις ταινίες, τα έγγραφα κ.λπ. καμβά & Καλών Τεχνών, με τις μονές σελίδες, τους ξηρούς ρόλους minilab και το έγγραφο ρόλων. Το εργοστάσιό μας είναι ISO9002 πιστοποιημένο και επίσης BSCI. Τα προϊόντα & το εμπορικό σήμα μας «FULLCOLORS» πρέπει να κερδίσουν ήδη μια πολύ καλή φήμη στην παγκόσμια αγορά. Συγχρόνως, παρέχουμε επίσης την επαγγελματική υπηρεσία cOem για πολλές παγκόσμιες τοπ επιχειρήσεις. FANTAC έχει διοριστεί για να είναι ο κατασκευαστής και ο γενικός διανομέας του MEDIA σπιτιών & γραφείων της Kodak, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων φωτογραφιών της Kodak και του MEDIA ειδικότητας της Kodak για τους εκτυπωτές καταναλωτικών υπολογιστών γραφείου από το 2009.

 


Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής του ψηφιακού εγγράφου και προμηθευτής των λύσεων για την απεικόνιση στην Κίνα
Σφαιρικός κάτοχος άδειας εμπορικών σημάτων απεικόνισης υπολογιστών γραφείου της KODAK και authorizer
Στρατηγικός συνέταιρος της Canon στην Κίνα
Canon & κέντρο Ε&Α λύσης Fantac
Ο ολοκληρωτής αλυσιδών αξιών της ψηφιακής απεικόνισης
Η αξία παραγωγής του 2017 είναι $40.000.000

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε στην αρχή της τεχνολογίας Inkjet που εισήχθη στην αγορά της Κίνας, εισαγάγαμε τον πρώτο εκτυπωτή Mutoh για την υπαίθρια διαφήμιση. Το όνομά μας FANTAC είναι από τη λέξη «φανταστικό». Μετά από αυτόν, αρχίζουμε το μετασχηματισμό μας από την εκτύπωση παραγωγής στις πωλήσεις, την κατασκευή, την Ε&Α και τις λύσεις.

Είμαστε όχι μόνο προμηθευτής των εγγράφων Inkjet, αλλά και παρέχουμε πολλές λύσεις για την απεικόνιση βασισμένη στους πελάτες τελών.Κίνα Fantac Culture Development Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Fantac Culture Development Co., Ltd
Fantac Culture Development Co., Ltd
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : Kodak/Fullcolors/FANTAC

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 50000000-80000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1994

Εξαγωγή pc : < 10%