Αρχική Σελίδα

Fantac Culture Development Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι η σημαντικότερη διαδικασία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της παραγωγής μας. Έχουμε έναν επαγγελματικό ποιοτικό έλεγχο deparemnt που θα ελέγξει και θα υποσχεθεί την ποιότητα των προϊόντων μας.  Για να εξασφαλίσουμε ποιότητα για την ανταγωνιστική δύναμη των πελατών την ικανοποίηση και, υιοθετούμε μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες διαθέσιμες. Αυτό βοηθά πλήρως στο outstand την εκτέλεση προϊόντων μας λαμπρότερη στην κλίμακα χρώματος, την έκφραση χρώματος, τη διάρκεια, και τη σταθερότητα. Από την Ε&Α στη δοκιμή του κέντρου, είμαστε εξοπλισμένοι με τα περισσότερα προηγμένες συσκευές και επαγγελματικό προσωπικό που συμβαδίζουν με την πιό πρόσφατη ανάπτυξη τεχνολογίας εκτύπωσης. Κάθε διαδικασία κατά τη διάρκεια της παραγωγής ελέγχεται αυστηρά σε διαφορετικά επίπεδα και τα πρότυπα. Προσφέρουμε σταθερά τις καλές υπηρεσίες με την τιμιότητα και ethusiasm. Σας λατρεύουμε ως συνεργάτη που βρίσκεται επάνω στην εξαιρετική ποιότητα.

 

  Εξεταστική τυπωμένη ύλη
Εισάγουμε τους αρχικούς εκτυπωτές cOem, όπως Epson, Canon, HP, Roland, για να επεξεργαστούμε τη δοκιμή εκτύπωσης για τα μέσα και τα μελάνια Inkjet μας. Τυπώνουμε συνήθως με τα αρχικά μελάνια για να δούμε την έκφραση χρώματος, κλίμακα χρώματος, διάρκεια, σταθερότητα, γρατσουνίζουμε ανθεκτικό κ.λπ. 

 

 

  ICC προσδιορισμός σχεδιαγράμματος
ICC το σχεδιάγραμμα είναι ένας καλός τρόπος να αξιολογηθεί η ακρίβεια χρώματος του εντύπου. Υιοθετούμε τις συμβουλές Xrite για να δημιουργήσουμε και να προσδιορίσουμε το ICC σχεδιάγραμμα για τα μέσα μας. 

 

 

 

 

 

  Εξασφάλιση ποιότητας
Η «εξασφάλιση ποιότητας» είναι η σημαντικότερη ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής μας. Στρέφουμε πολύ περισσότερο enegy στην ποιοτική διαχείριση. Η επιχείρηση είναι η θέση στη δημιουργία των προϊόντων, επίσης είναι μια θέση για να δημιουργήσει την τιμιότητα. Σεβόμαστε κάθε πελάτη για να σας παρέχουμε κάθε διαβεβαίωση εδώ, και ενισχύουμε τη win-win συνεργασία.

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Fantac Culture Development Co., Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)